De vakantie zit er weer op.

De vakantie zit er weer op.

Een heerlijke zomer, genieten van Gods schepping van elkaar het gezin. De scholen zijn weer begonnen en zo gaat iedereen weer actief aan het werk.

Zo ook de gemeenteraad! Er wachten weer interessante uitdagingen.

Op 4 september starten we met een calamiteitenoefening met betrekking tot Jeugdzorg.

Zaterdag 19 september gaan het voltallige bestuur van de PCG diverse kadercursussen volgen in Hoevelaken georganiseerd door de SGP. Natuurlijk hebben we ook de reguliere raadsvergadering op 8  en 29 september. De maandagen daarvoor hebben we natuurlijk ons fractieoverleg, We worden altijd gastvrij ontvangen ten huize van Hans Vervat op de Weidedreef. U bent natuurlijk van harte welkom om mee te denken wat er moet gebeuren in onze mooie gemeente.

Bijvoorbeeld de verbreding van de dorpsstraat in Cothen…!  We zijn benieuwd naar uw mening.

30 september een bijeenkomst over Biga, u weet wel, die organisatie die in handen is gekomen van diverse gemeente  en waar geprobeerd wordt om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt zinvol werk te verschaffen.

Op 6 oktober staat de voorbespreking van de begroting gepland.

Al snel gevolgd door een extra voorbespreking op 7 oktober over de ontwikkelingen met betrekking tot een zwembad. Komt tie er wel of komt tie er niet…? Ik ben benieuwd naar de plannen van ZIG en Wijk zwemt.

Al met al staan we in de startblokken voor een periode met veel overleg, in afhankelijkheid van God mogen we dit werk verrichten allemaal ten dienste van de inwoners van deze mooie gemeente Wijk bij Duurstede.

Ook de komende periode hebben we Gods onmisbare zegen nodig. Wilt u ons als PCG gedenken in uw gebeden?

Marco Petri.

raadslid PCG

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.