Hondenuitlaatplaatsen Cothen en Langbroek

Gegevens Geschreven door Marien Stoel

Tags: honden , uitlaten , politiek

Wijk bij Duurstede, 16 februari 2014. Vragen over de hondenuitlaatplaatsen in Langbroek en Cothen door BBnu en de PCG hebben zoveel overeenkomsten dat de vragen door wethouder Peek gelijktijdig zijn beantwoord.

Onvoldoende geschikte ruimte

Peek schrijft in zijn antwoord: ”In de eerdere beantwoording van schriftelijke vragen met als onderwerp “Hondenuitlaatplaats Langbroek” hebben wij bericht dat zowel in Cothen als Langbroek naar onze inschatting onvoldoende geschikte ruimte in het openbaar groen is om in te richten als uitlaatplaats van enig formaat dat honden er los zouden kunnen lopen”.

Mogelijkheden onderzoeken

“Het college is bereid om te bezien in hoeverre de ideeën en suggesties van inwoners over losloopgebieden voor honden in Langbroek en Cothen leiden tot nieuwe mogelijkheden. Daartoe zullen in het voorjaar hondenbezitters uitgenodigd worden voor een overleg in de dorpshuizen van Cothen en Langbroek. Dit zal plaatsvinden middels een uitnodiging in de plaatselijke krant en op de gemeentelijke website” schrijft Peek in zijn antwoord op de gestelde vragen.

via Hondenuitlaatplaatsen Cothen en Langbroek.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.