Langbroek ligt in de weg

Geplaatst in ‘t Groentje op: woensdag 14 november 2012 om 08:25

LANGBROEK ‘ Als een ding duidelijk is geworden op 30 oktober dan is het wel dat de ambtenaren van Provinciale Waterstaat en van de Gemeente een plan hebben gepresenteerd met als doel: Doorstroming!

“Bij de provincie is geen informatie bekend dat de weg geluidshinder veroorzaakt, onveilig is of een risico is voor de gezondheid.”Dan is zeker ook niet bekend dat er op deze weg dagelijks gemiddeld tussen de tien- en twaalfduizend voertuigbewegingen plaats vinden. En bij de gemeente is dat dan ook niet bekend, want een ambtenaar van onze gemeente staat het plan te verdedigen en denkt ons wijs te kunnen maken dat een oversteek met ruimte voor drie fietsen veilig is bij een aanbod van negenhonderd tot duizend fietsers, alleen al aan scholieren uit Wijk, Doorn, Cothen en Langbroek. Alles is hier veilig en je kunt veilig oversteken. Vragen over fijnstof worden genegeerd.

Algemeen heerste er boosheid en verontwaardiging. Dat gold zowel voor de wijze van presenteren (men voelt zich geschoffeerd) als voor de inhoud, waarover niet echt gediscussieerd kon worden. En voor het inleveren van briefjes achteraf was onder de circa honderdvijftig deelnemers nauwelijks interesse. Frustratie alom.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.