SUPERMARKT LANGBROEK

Wijk bij Duurstede, 27 juli 2013. Het college van burgemeester en wethouders antwoordde op schriftelijke vragen van de PCG en SP verrast te zijn door de sluiting van de Spar supermarkt in Langbroek. Zij moesten het nieuws van de sluiting uit de media vernemen. In antwoorden op vragen van beide partijen laat het college weten te blijven streven voor het behoud van de supermarkt in Langbroek.

Weinig omzet

In een gesprek, enkele maanden gelden, met de SPAR holding is aan de orde geweest dat de winkelomzetten zo laag waren dat het voortbestaan van de winkel in het geding kon komen laat het college weten. Door het aanstellen van een nieuwe ondernemer hoopte de Spar Holding dat er een verbetering van de omzet zou plaats vinden. Dit is niet gebeurd.

Structuurvisie

Het college laat op een vraag van de SP weten momenteel in samenwerking met winkeliers en ondernemers te werken aan een gewijzigde structuurvisie detailhandel voor de hele gemeente. De besprekingen over deze visie verlopen in een goede en constructieve sfeer. Het college verwacht dat de raad begin oktober een gedragen structuurvisie detailhandel ter bespreking kan voorleggen.

Multifunctionele accommodatie

De Spar Holding heeft voor de nieuwe locatie in het dienstencentrum een langjarig huurcontract getekend en daar wordt men op aangesproken laat het college weten. In antwoord op een vraag van de PCG schrijft het college te streven naar het behoud van een supermarkt in Langbroek omdat het van groot belang is voor het nieuwe dienstencentrum. Het college geeft aan zich naar vermogen en met maximale inspanning ,in gesprekken met de verschillende partijen, in te zetten om de supermarkt in Langbroek overeind te houden. Daarbij komen meerdere varianten op tafel staat te lezen in het antwoord:
• voortzetting door de Spar Holding
• mogelijkheden van ‘afkoop’ van het huurcontract
• voortzetting op een geheel andere wijze door de bestaande of andere ondernemers

6 antwoorden
 1. قیمت تیراهن says:

  
  من آسوده خاطر هستم که اندر تمام اینترنت یادداشت
  قرین به این مطلب وجود ندارد
  برای اینکه مطلب کامل و تام ی پیرامون این مبحث است

 2. صادرات قوطی شهرآهن says:

  
  عالی است مطلب گردآوری شده توسط شما هنگفت آتشیره تدوین شده
  است و من مطمئن هستم که این پست درخصوص بی نهایت از وبلاگ نویسان مرضی است

 3. تیر آهن says:

  
  سلام . عبد قسم می خورم که این مطلب رسیده است و شاید ابداً نفر نتواند نبا
  مشابه بوسیله این مطلب را داخل وبلاگ
  بی رودربایستی کند برای این که متعدد کامل است

Laat een reactie achter

Wilt u zich mengen in de discussie?
Voel u niet bezwaard om bij te dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.